ΠεριοχήΗ Λευκάδα είναι το 4ο μεγαλύτερο νησί του Ιονίου. Βρίσκεται ανάμεσα στην Κέρκυρα και την Κεφαλονιά και πολύ κοντά στη νοτιοδυτική πλευρά της Αιτωλοακαρνανίας από την οποία την χωρίζει μια λίμνοθάλασσα.

Η ξενάγηση στο νησί ξεκινάει από τη γέφυρα της Λευκάδας, η οποία την συνδέει με την υπόλοιπη Ελλάδα και αποτελεί τον δρόμο σύνδεσης του νησιού.

1 lefkadaΗ πόλη της Λευκάδας απέχει 385χλμ από την Αθήνα,  420χλμ από τη Θεσσαλονίκη και 18 χλμ από το αεροδρόμιο του Ακτίου.

Στην πιο ευνοημένη από τη φύση δυτική πλευρά της Λευκάδας, με τις πιο φημισμένες παραλίες του νησιού ( Αγιος Νικήτας, Κάθισμα, Εγκρεμνοί, Πόρτο Κατσίκι) το Belvedere Villas βρίσκεται σε προνομιακή θέση για να τις επισκεφτείτε.

Στο χωριό Τσουκαλάδες, απέχοντας μόλις 6 χιλ. από την πόλη της Λευκάδας, τόσο κοντά στην έντονη ζωή της πρωτεύουσας του νησιού αλλά και αρκετά μακριά για κάποιον που αναζητά ήρεμες διακοπές, το Belvedere Villas  σας προσφέρει ζεστή φιλοξενία στα σύγχρονα σπίτια του, κατασκευασμένα το 2009.

Οι Τσουκαλάδες έχουν ωραίο ξηρό κλίμα και πανοραμική θέα του Ιονίου με το καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα. Μέσα στον οικισμό μπορείτε να βρείτε μίνι μάρκετ, παραδοσιακές ταβέρνες, περίπτερο και καφενεία. Αξίζει να επισκεφθείτε και την περιοχή του Δημοτικού Σχολείου όπου το ηλιοβασίλεμα θα μαγέψει και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες

Το επόμενο χωριό είναι ο Aγιος Νικήτας. Στο μέσον της διαδρομής Τσουκαλάδες Αγίου Νικήτα βρίσκετε η παραλία Πευκούλια

 

gallery-59

 

O Άγιος Νικήτας είναι το μόνο παραθαλάσσιο χωριό σε όλη την δυτική πλευρά της Λευκάδας. Πρόκειται για «παραδοσιακό» οικισμό που βρίσκεται στο μυχό του ομώνυμου κόλπου.

Κάθισμα, Εγκρεμνοί, Πόρτο Κατσίκι, Γυαλός μερικές από τις πιο φημισμένες παραλίες του νησιού βρίσκονται εδώ. Το Belvedere Villas είναι το κατάλληλο μέρος διαμονής για να τις γνωρίσετε από κοντά και να απολαύσετε την κατάλευκη άμμο και τα καταγάλανα νερά τους.

1Sσ_2

Προσφορές - Κρατήσεις

Δείτε τις προσφορές μας και επωφεληθείτε από αυτές κάνοντας εύκολα και απλά την κράτησή σας.Επικοινωνία

Βίλλες Belvedere
Τσουκαλάδες Λευκάδας
Τ.Κ. 31100
Τηλ. 6938719227
email: info@villasbelvedere.gr
Facebook

Facebook page